Mob: +385 98 915 8224

Tel: +385 33 782 773

Dravska 335, PITOMAČA

facebookemail

... Ultratop Loft

Zašto koristimo Ultratop Loft

Cementne površine danas, predstavljaju originalnu priliku za rješenja izvan uobičajenih konvencija. To je ono što se krije iza Ultratop Loft tehnike kao namjenski, inovativni prijedlog u kojem su nijanse, linearnost i krajnji rezultat postali okosnica suvremenog dizajna interijera.
Dodatna prednost se očituje u maksimalnoj pouzdanosti, visokim performansama mehaničke otpornosti te velikom izboru boja.

Područje primjene

- RADNI PROSTOR

Naglašava apsolutnu uključenost između podova i zidnih površina. Od radnih prostora do prostora za opuštanje, na ovaj način izražavamo vlastitu osobnost uz očuvanje ukupnog sklada. Koncept kojim se ostvaruje kontinuitet dijaloga između interijera i eksterijera.

- IZLOŽBENI PROSTOR

Bilo da je riječ o prostoru koji koristimo za izložbu visoke mode, sporta, automobila ili primjerice rijetkih, dragocjenih vina, njegova jedinstvena značajka je atmosfera koju je arhitekt u stanju stvoriti.

- HOTELI I RESTORANI

Hoteli i restorani prestavljaju jedne od finijih stvari u životu; povlaštene prostore za izražavanje arhitektonske kreativnosti, mjesta susreta i okupljanja ljudi, koji uz već poznate užitke mogu sada iskusiti i vizualni užitak prostora.

- SPA CENTRI

Tehnika dočarava vizuelnu i emocionalnu povezanost kao bitan dio onoga što je u ponudi na takvim mjestima uz kreativni dijalog s vodom, originalnim stazama i skladnošću površine.

- STAMBENI PROSTOR

Tehnikom Ultratop Loft postižemo različite razine unutar istog kompozicijskog okvira, sa strukturom stepenica i lifta koja zahtijeva novi sklad unutar dizajna. Estetski izbor za horizontalne površine također može biti povezan s okomitim površinama i namještajem, stvarajući iznenađujuće izražajan kontinuitet.

... pogledajte cijelu galeriju