Mob: +385 98 915 8224

Tel: +385 33 782 773

Dravska 335, PITOMAČA

facebookemail

... Microtopping

Što je Microtopping?

Microtopping je dekorativna podna obloga na bazi polimer-cementna, osmišljena kako bi se aplicirala na više tankih slojeva. Vrlo je otporna na habanje, a njezina svojstva prionjivosti omogućuju joj ugradnju na razne podloge, uključujući beton, čelik i drvo.

Zašto koristimo Microtopping?

Microtopping se može primijeniti u interijeru ili eksterijeru. Savršen je za renoviranje stare podloge ili se može koristiti za dovršetak nove postojeće površine. Zbog svoje velike toplinske provodljivosti, pogodan je kao podna obloga za površine s podnim grijanjem.

Microtopping je savršen za nekoga tko je u potrazi za kontinuiranom površinom, koja je prirodna i inovativna, omogućuje da bilo koje okruženje bude jedinstveno. Microtopping je idealan za moderna i minimalistička okruženja, ali u isto vrijeme može obogatiti klasičnu ili rustikalnu kuća s profinjenim stilom. Razni dizajni mogu se postići primjenom različitih tehnika primjene boja ili „acid stains“ (mrlje koje ostavlja kiselina), kako bi podloga izgledala točno onako kako želite.

Nova površina u samo 3 mm

U samo tri milimetra debljine, s Microtoppingom je moguće obnoviti postojeće površine na različitim podlogama (beton, samo-nivelirajuće mase, keramika, estrich, drvo, itd.), a da ih nije potrebno ukloniti. Microtopping ima izvanredna svojstva prionjivosti, visoku otpornost na habanje i klimatski stres.

Izvanredna svojstva prianjanja

Microtopping ima izvanredna svojstva prianjanja i stoga se, s pravilnom pripremom površine, može ugraditi na gotovo sve čvrste podloge. To je jako fleksibilan proizvod, što mu omogućuje ugradnju čak i na sloj drva bez naknadne pojave pukotina.

Podovi i zidovi

Microtopping je jedan od najsvestranijih sustava i može se koristiti vertikalno, čime zidovima i podovima daje kontinuitet u dizajnu i izgledu. Zbog svoje monolitne strukture Microtopping je idealan za one koji ne vole spojeve (fuge). Njegove jedinstvene značajke čine ga prilagodljivim za unutarnje i vanjske te horizontalne i vertikalne površine, kao što su gips ploče ili zidovi, stubišta, kupaonice, tuševi…

... pogledajte cijelu galeriju