Mob: +385 98 915 8224

Tel: +385 33 782 773

Dravska 335, PITOMAČA

facebookemail

... Štampani betoni

Što je štampani beton?

Štampani beton se koristi na mnogim jedinstvenim okruženjima, što uključuje interijer i eksterijer. Štampani beton je jednostavan za čišćenje i održavanje. Površine mogu dobiti izgled opločenja kamenom, ali uz trajnost i jednostavnost održavanja betona. Također se može ugraditi podno grijanje koje će dati osjećaj tople dobrodošlice na unutarnjim podovima. Štampani beton je otporan na sve atmosferske uvjete i toplinske razlike te zahvaljujući monolitnoj strukturi ne podliježe stvaranju ulegnuća. Protu-prašan je, otporan na habanje i abraziju, stvaranje plijesni te protu-klizan.

Zašto koristimo štampani beton?

Tradicionalni sustavi opločenja poput prirodnog kamena, betonskih kocki i keramičkih pločica su podložni stalnim problemima, kao što su oštećenja od pomicanja zemlje, mrlje, korov i mahovina. Sustav štampanih betona eliminira mnoge probleme tradicionalnog asfaltiranja jer je štampani beton monolitne strukture sa zatvorenom površinom i povećanom otpornošću na habanje. Štampani beton je bezvremenski te će i dalje izgledati dobro i mnogo godina nakon ugradnje.

Idealan je za renoviranje postojećih ili stvaranje novih podova i vanjskih okućnica. Štampani beton omogućuje postizanje površine koje su, ne samo vrlo inovativne, već s kojima je lako i živjeti. Zbog svoje jednostavnosti i estetskih vrlina idealan je, ne samo za privatne kuće, nego i za ceste, javne trgove, biciklističke staze, nogostupe, trgovačke centre, hotele, kampove i zabavne parkove.

Izrazite svoju osobnost betonom

Kombinirajući boje, teksture, oblike i uzorke možemo izraziti Vaš osobni karakter na površini vaše okućnice. Štampani beton postao je prvi izbor opločenja za kreativne osobe i osobe s visokim očekivanjima.

Radeći zajedno s prirodom

Beton je održivi materijal za izgradnju koji ima vrlo mali utjecaj na okoliš u usporedbi s drugim građevinskim materijalima. Pijesak, cement, agregat i voda su glavne komponente betona; sve što mi dodajemo su boje, teksture i kreativnost kako bi ga stvorili estetski ugodnijim.

... pogledajte cijelu galeriju