Mob: +385 98 915 8224

Tel: +385 33 782 773

Dravska 335, PITOMAČA

facebookemail

... Acid Stain

Što je Acid Stain?

Acid Stain je mješavina posebno formuliranih metalnih soli i kiselina, osmišljena kako bi duboko prodrla u cementnu podlogu i obogatila je bojama. Koristi se u slučajevima kada želimo dodati i/ili naglasiti boju na novim ili postojećim podlogama na bazi cementa.

Zašto koristimo Acid Stain?

Acid Stain je odlično rješenje u različitim situacijama obrade podloga jer može proizvesti najviše prirodnih paleta boja za bilo koju okolinu. Koristi se za bojanje kompletne podloge ili dodavanja raznih struktura na površinama.

Dizajn i efekti

Acid Stain se može koristiti s raznim dekorativnim sustavima poput štampanih betona (Stampato), Nuvolato ili Microtopping tehnike.
Kombinacijom Acid Stain-a i Nuvolato-a obogaćuju se betonske površine s prirodnom i jedinstvenom ljepotom. Boje i nijanse koriste se prema vlastitim željama besplatno, nudeći razne vizualne efekte u skladu s aktualnim trendovima. Rezultat je kontinuirana i suvremena podloga koja ispunjava uvjete dizajna i klijenta.

Novogradnja ili renoviranje

Acid Stain se može izvesti na novim građevinskim projektima ili koristiti kod adaptacije starih betonskih površina. Stvara duboke i dugotrajne UV stabilne boje te nudi neograničene mogućnosti dekoracije za stare i nove betonske podloge.

... pogledajte cijelu galeriju