Mob: +385 98 915 8224

Tel: +385 33 782 773

Dravska 335, PITOMAČA

facebookemail

... o nama

Stencil TopTvrtka izo-pod iz Pitomače bavi se izradom strojnih glazura - strojnih estriha, te završnom obradom betonskih površina i raznih drugih industrijskih podova.

Iako imamo preko 20 godina iskustava u izradi raznih industrijskih i stambenih podova, Izo-pod kao samostalna tvrtka postoji od 2004. godine. Kroz svoje višegodišnje iskustvo specijalizirali smo se za uski krug poslova u završno gradnji u kojem nastojimo pratiti sve najnovije tehnologije i dostignuća evropskih stručnjaka u tom području.

Kao primarna djelatnost ističe nam se izrada strojnih glazura (strojnih estriha), te završna obrada betonskih površina i raznih drugih industrijskih podova. Dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje i školovanje u navedenim poslovima, kao i praćenje i usvajanje najnovijih tehnologija naši su kriteriji kojima smo stekli ugled u poslovnom svijetu.

Iako je ljudski rad neminovan u poslovima ove vrste, stalno uvodimo nove i sve više automatizirane strojeve kojima eliminiramo bilo kakvu mogućnost nenamjerne ljudske pogreške.

Konkurentne cijene, brzi rokovi izvođenja, kvaliteta izvedenih radova, stručno obavljen posao kao i maksimalno udovoljavanje potrebama i željama korisnika samo su neke od naših mnogobrojnih prednosti.

Jednostanost i zadovoljstvo odlike su poslovanja s nama. Kontaktirajte nas i uvjerite se u navedeno….